Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Eπίθεση φασιστοειδών στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Ε' Διαμέρισμα Πειραιά

Την επίθεση φασιστοειδών στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον πεζόδρομο της Παλαμηδίου καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Ε' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ. 
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Κομματική Οργάνωση Ε’ Διαμερίσματος Πειραιά καταγγέλλει την επίθεση φασιστοειδών στο εκλογικό της κιόσκι στον πεζόδρομο της Παλαμηδίου, το οποίο υπέστη υλικές φθορές. Είναι γνωστό το μίσος τους για τη δράση του ΚΚΕ, που υπερασπίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην αντιλαϊκή λαίλαπα.
Τους ενοχλεί που το ΚΚΕ είναι η μόνη φωνή των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων, ώστε να απαλλαγεί ο λαός από τα δεσμά των μονοπωλίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να γίνει αφέντης στον τόπο του. Το απέδειξαν άλλωστε σε όλη την προεκλογική περίοδο με τους δεκάδες βανδαλισμούς σε προεκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ ανά την επικράτεια.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να μην τρομοκρατηθούν και να υψώσουν ανάστημα, να απομονώσουν τέτοιες ενέργειες. Να μην υποκύψει κανείς στα εκβιαστικά διλήμματα για "σταθερότητα" της χώρας που καλλιεργεί η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και στις ψεύτικες ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΕΕ μπορεί να αλλάξει και να γίνει φιλολαϊκή. Να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ στις επερχόμενες ευρωεκλογές για να δοθεί αποφασιστική απάντηση και στη ναζιστική Χρυσή Αυγή.
Ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει τους συσχετισμούς και να γίνει κυρίαρχος του πλούτου που παράγει στην Ελλάδα, έξω από τη λυκοσυμμαχία ΕΕ - μονοπωλίων, με μονομερής διαγραφή του χρέους, με εργατική-λαϊκή εξουσία.

Γι' αυτό δυναμώνουμε - ψηφίζουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Ψηφίζουμε τους υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο β’ γύρο των τοπικών εκλογών και καταδικάζουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τους εκπροσώπους της εκεί όπου δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».